197982_452505441453551_756891047_n

For godt et halvt år siden, på Den lækre caribiske ø; Aruba, fik jeg en idé…
Jeg vil give alle i Danmark mulighed for at dyrke yoga – også hvis der ikke var et yoga studie i nærheden!

Efter 3 år i USA har jeg vendt snuden tilbage til Danmark, og er nu klar til at launche projektet…

‘It’s been a long way coming’ passer vidst ikke rigtigt i denne kontekst – for tiden er fløjet afsted, og der var ikke langt fra idé til handling da jeg først gik i gang.

Jeg vil benytte denne lejlighed til at takke alle der har været en del af processen, både dem der har haft ‘hands on’ og dem der har været med fra sidelinien som kæmpe støtte og motivation:

 

Joh-it: Rasmus J. Nielsen & Klaus H. Petersen – de mest fantastiske udviklere der har omsat mine idéer til virkelighed, og som hele tiden har set muligheder frem for mur :-) Tak fordi i har delt min begejstring for projektet, og for jeres fleksibilitet!

Upper_Yeah: Art Director, Louise Sandgaard for udvikling af logo, og for at forstå mine idéer og få dem eksekveret lige efter ønske!

Min veninde: Sanne H. Ravn, som ikke kun er verdens dejligste veninde, men også er en der slutter mine sætninger og sætter tingene i perspektiv – du er fantastisk, har jeg nogensinde fortalt dig det? 😉

Min søster: Christiane Hagger, fordi hun er min ‘pseudotvilling’! Elsker hendes fandenivoldskhed, og fuck janteloven mentalitet. Men mest af alt elsker jeg hendes store hjerte og evne til at løfte mig når jeg har brug for det… Og det har vi jo alle sammen brug for en gang i mellem. Derudover har hun været, og er stadigvæk, virkelig god til at tænke YogaToGo ind i alle mulige sammenhænge.

Min mor: Lilli Hagger, rollen som min MOAR udfører hun hver dag til ug. Hun er en kæmpe inspiration og motivation, og mit store forbillede! Men i dette forløb har hun udover at være mor, også været drivkraften til at få idéen skubbet udover kanten. Hun har troet på mig fra dag et, og har engageret sig 100% i processen.

Min coach: Line Sakstrup, som udover at være en virkelig dygtig coach, også er et fantastisk menneske. Line har vist mig hvor redskaberne allerede var i min værktøjskasse, og ved hjælp fra hende har jeg nu fundet en helt ny måde at arbejde med mig selv på. Med et nyt perspektiv og fornyet selvindsigt står jeg nu her! Tak for dig.

Mine veninder og kammerater: Min BFF Kristine T. Jensen (aka nuti & poodle), Merete L. Lynge, Siri-Ann M. Aabenhuus, Stine H. Lange, Alice M. Olesen, Stine M. Jørgensen, Kasper L. Hansen, Martin Honoré, Thomas Baekdal, Lasse L. Hansen, Rasmus S. Hjorth, Jamie Lull og mange flere!

Jessa Baxter Voos: yoga lærer og veninde fra USA. Hende der for alvor introducerede mig til Vinyasa Yoga. Et møde jeg aldrig glemmer, og sikke en vidunderlig rejse det har været siden. Jessa du har en speciel plads i mit hjerte!

Tiffany Cruikshank: min mentor, og min yoga lærer. Jeg er RYT-200 certificeret via Tiffany Cruikshank. Tiffany er en konstant inspiration og vidunderligt menneske. Glæder mig til at fortsætte min rejse med hende i marts når jeg påbegynder min RYT-500 certificering!

Annette Bruhn: den bedste iværksætter konsulent i Midtjylland. Punktum :-)

Til jer der ikke er nævnt her, er ‘ude af øje – ude af sind’ ikke gældende!
Tak til ALLE der har støttet, motiveret, inspireret, givet klap på skulderen, et spark i r*ven og stillet kritiske spørgsmål undervejs!

Er glad for endeligt at kunne præsentere min ‘baby’ til resten af Danmark! Tag godt i mod den:
www.yogatogo.dk

XOXO
/Josephine

20130826-221517.jpg