DSC_0109

Da jeg startede Yoga To Go for nu 1 1/2 år siden, var det ud fra drømmen, at kunne dele yoga med så mange mennesker som muligt, og derved give min positive oplevelse med yoga til flere = give tilbage!

Yoga har for mig personligt været (og er stadigvæk) et værktøj -og levemåde, som har gjort et indtryk udover det sædvanlige. Yoga har tilført en ekstra dimension til mit liv, og meget mere end jeg kan udtrykke på skrift.

Og når jeg som nu, via yoga, har mulighed for at give tilbage, er det helt uden tøven!

Sammen med Yoga Medicine har jeg alene forpligtet mig til at indsamle DKK 35.000 til ‘The Nabadisha Project’ i Kalkota, Indien.

Det er et fagligt center som hjælper kvinder og børn, som har været ofre for trafficking, og giver dem værktøjer til at navigere i livet efter den traumatiserende oplevelse. Et projekt der står mit hjerte utroligt nært!

Jeg kan dog ikke på egenhånd rejse de DKK 35.000, men jeg kan donere yoga! Så i løbet af foråret/sommeren vil jeg lave div. pop-up yoga sessions, og på den måde samle ind til projektet.

Men det også via DIG, min kære læser og yogi. Du har også mulighed for at give tilbage, og dermed gøre varigt, dybt og meningfuldt indflydelse på samfundet i Kalkota.

 

Det vil betyde uendeligt meget for mig hvis du vil donere, og dermed hjælpe med at støtte dette gode formål! Store som små donationer modtages med kæmpe taknemlig og kyshånd <3

 

Tak fordi du hjælper med at gøre projektet til virkelighed!

 

>>> DU STØTTER SIKKERT & NEMT HER: http://www.gofundme.com/josephinehagger <<<

 

 

Kærlig Hilsen

Josephine

DSC_0152