Læs venligst nedenstående betingelser grundigt!

Behandling af personoplysninger

YogaToGo har behov for at indsamle, registrere og behandle personoplysninger for at kunne gennemføre ekspedition af afgivne ordre i vores webshop.

YogaToGo indsamler kun de oplysninger, der er nødvendige for levering af denne ydelse.
 
De personoplysninger der behandles er navn, adresse og e-mail adresse.
Der registreres ikke personfølsomme oplysninger så som cpr. nr. eller konto/kort numre. Ved handel gennem webshoppen på www.yogatogo.dk registreres personoplysninger med det formål at kunne levere de bestilte varer. Når sådanne oplysninger registreres, sikret Yoga To Go, at det sker med brugerens samtykke og at det klart fremgår, hvilke oplysninger der registreres.

Registrerede oplysninger opbevares i 5 år af hensyn til vores regnskabsmateriale, hvorefter oplysningerne slettes.

I overensstemmelse med Persondataloven, vil Yoga To Go som dataansvarlige give enhver der begærer det, meddelelse om, hvorvidt der behandles oplysninger om vedkommende. Behandles der personoplysninger, vil der blive givet meddelelse om; 1) hvilke oplysninger der behandles, 2)behandlingens formål, 3) hvem der måtte modtage oplysningerne samt 4) hvorfra oplysningerne stammer.

En registreret kan til enhver tid over for Yoga To Go gøre indsigelse mod, at oplysninger om vedkommende gøres til genstand for behandling.

 

 

 

HANDELSBETINGELSER FOR VARER

 

Fortrydelsesret

Du kan fortryde dit køb i henhold til den til enhver tid gældende Forbrugeraftalelov. Fortryder du et køb, du har foretaget på YogaToGo’s webshop inden for 14 dage, tilbagebetaler YogaToGo købesummen. Fristen løber fra det tidspunkt, du har modtaget varen.

Varen skal tilbageleveres i væsentlig samme stand og i original emballage, som da du modtog den. Vedlæg også en kopi af din kvittering som du har modtaget på email.

Varen skal være afleveret til Post Danmark (eller anden fragtmand) med henblik på returnering eller være tilbageafleveret på adressen:

YogaToGo, Monradsgade 63, 7400 Herning, senest 14 dage efter modtagelsen.

Ønsker du at fortryde dit køb, beder vi dig kontakte os på info@yogatogo.dk og skrive ‘fortrydelse af køb’ I emnefeltet.

 

Reklamationsret

Hvis din fysiske vare er defekt, når du modtager den, skal du reklamere omgående, eller så snart du konstaterer, at varen er defekt. Købelovens regler gælder for reklamation.

Skader, som skyldes håndteringsfejl, modifikationer, misbrug eller uheld fra din side, er ikke dækket af reklamationsretten.

Du kan reklamere over den defekte vare ved at kontakte os på info@yogatogo.dk og skrive ‘reklamation’ I emnefeltet.

 

Leveringsbetingelser

YogaToGo sender ordrer til hele Danmark. Din vare sendes til dig hurtigst muligt, og du har dem i hænde senest 5 hverdage efter købet. For ordrer der sendes til udlandet, inklusiv Færøerne og Grønland, skal der dog forventes en leveringstid på op til 14 dage. Din ordre sendes til dig på den adresse, du har oplyst ved købet. Din ordre sendes med B-post.

 

Øvrige forhold

Priserne på YogaToGo’s webshop er gældende inden for og uden for Danmarks grænser. 
Ved forsendelse uden for Danmark (herunder forsendelse til Færøerne og Grønland), gør vi opmærksom på, at leveringstiderne suspenderes, da varen sendes med almindelig B-post.

Først når du modtager en ordrebekræftelse fra YogaToGo, er der indgået bindende aftale om salg af varen.

Vi tager forbehold for skrivefejl og udsolgte varer.

 

Behandling af personoplysninger

YogaToGo har behov for at indsamle, registrere og behandle personoplysninger for at kunne gennemføre ekspedition af afgivne ordre i vores webshop.

YogaToGo indsamler kun de oplysninger, der er nødvendige for levering af denne ydelse.
 
De personoplysninger der behandles er navn, adresse og e-mail adresse.
Der registreres ikke personfølsomme oplysninger så som cpr. nr. eller konto/kort numre. Ved handel gennem webshoppen på www.yogatogo.dk registreres personoplysninger med det formål at kunne levere de bestilte varer. Når sådanne oplysninger registreres, sikre YogaToGo, at det sker med brugerens samtykke og at det klart fremgår, hvilke oplysninger der registreres.

Registrerede oplysninger opbevares i 5 år af hensyn til vores regnskabsmateriale, hvorefter oplysningerne slettes.

I overensstemmelse med Persondataloven, vil YogaToGo som dataansvarlige give enhver der begærer det, meddelelse om, hvorvidt der behandles oplysninger om vedkommende. Behandles der personoplysninger, vil der blive givet meddelelse om; 1) hvilke oplysninger der behandles, 2)behandlingens formål, 3) hvem der måtte modtage oplysningerne samt 4) hvorfra oplysningerne stammer.

En registreret kan til enhver tid over for YogaToGo gøre indsigelse mod, at oplysninger om vedkommende gøres til genstand for behandling.

 

Kontakt og virksomhedsoplysninger

Yoga To Go
Monradsgade 63
7400 Herning
Tlf: 20607290
CVR-nr: 35 09 36 72
E-mail: info@yogatogo.dk

 

 

 

OPHAVSRET (COPYRIGHT)

Alt indhold uden undtagelse, på dette website tilhører YogaToGo og er beskyttet af loven om ophavsret. Information, inklusive tekst, billeder, video og lyd, må ikke reproduceres, ændres, kopieres eller gemmes i nogen form uden skriftlig tilladelse fra YogaToGo. Det er ulovligt at ændre eller modificere indholdet på dette website. Overtrædelse af disse bestemmelser vil blive retsforfulgt.

YogaToGo tager forbehold for trykfejl og tekniske fejl på dette website. Indholdet på websitet kan ændres uden varsel.