family

I lørdags havde jeg fornøjelsen af, at gå en tur med en fantastisk kvinde, som jeg kun havde mødt en enkelt gang før (omend meget kort). Vi havde haft dialog om at mødes igen, i et par måneder, og nu bød muligheden sig helt tilfældigt. Aftalen lød først på kaffe på hendes hotel, men blev hurtigt lavet om til en gåtur i dyrehaven.

Og nu vi er ved dyrehaven, synes jeg det er ret relevant at tilføje at den her såkaldte ‘dyrehave’, havde jeg besøgt et par gange før, dog UDEN at se dyr. Så da jeg skrev til Kristine, var det med et forslag om at holde gå-møde i ‘dyrehaven’. Fordi jeg var begyndt at tvivle på om konceptet ‘dyrehave’ blot var en fis i en balje vand :-) …men mere om det senere.

Vi vendte snuden mod dyrehaven i løvbakkerne. Jeg havde dagen forinden vores møde, skimtet et blogindlæg om hende på yogalove.dk – og så er det vel på tide at løfte sløret for, at det var smukke Kristine Marie Rost fra yinpower.dk, jeg havde fornøjelsen af at dele en formiddag med. Ud fra blog indlægget, kunne jeg se at vores historier de sidste par år nærmest havde forløbet parallelt, og at vi delte en masse oplevelser. Det  var sgu virkelig en ud af kroppen oplevelsen, udover det sædvanlige! Vi havde begge nogle oplevelser og følelser som vi kunne genkende fra vores egne, og det var på samme tid befriende, men det ramte også noget lidt dybere inde i mig.

Jeg er egentligt ikke bleg for at dele min historie, og fortælle om mine egne erfaringer. Men det er ikke så ofte det sker, at jeg fortæller om nogle af de meste hjerteskærende oplevelser, indenfor de første 30 minutter i mødet. Men forudsætningerne for vores møde var lidt noget andet, end et hvilket som helst andet ‘forretnings møde’.

Da jeg etablerede Yoga To Go var det med en vision om at dele yoga med så mange som muligt, og gøre yoga tilgængeligt for alle. Derudover skulle jeg have mit hjerte med i ALT og jeg skulle have en god mavefornemmelse med projekterne der drejede sig om Yoga To Go. Jeg har gennem årene oparbejdet en rimelig god mavefornemmelse, og evne til at afkode situationer. Jeg har også lært, at med ærlighed kommer man længst. Så samtalen med Kristine kom vidt omkring. En virkelig opturs-gå-tur! Udover en god snak, var vi så heldige at se bambi og hans mor! SAY WHAT! Der ér dyr i dyrehaven :-)

Efter jeg havde sat Kristine af igen, skulle jeg mødes med min mor og søster. Jeg var helt fyldt op med god energi, på trods af at vi havde berørt nogle emner som kan virke drænende. Og da jeg sidder på café med min mor og søster, får jeg den der stærke fornemmelse af at være lykkelig HELT ind til benene!! Sådan gennemtrængende, altoverskyggende; lykke!

Det er ingen hemmelighed, at da jeg for 1 ½ år, i marts 2013, landede i Billund efter 3 år i USA, var det med skuldrene trukket op til ørene, grå og udvisket fremtoning, og i det hele taget godt og grundigt i kælderen. Alt hvad jeg havde troet på, var ramlet sammen om mig, og nu skulle den store genopbygning i gang.  

Og nu på den anden side af det hele, sad jeg der sammen med 2 af de mennesker som betyder aller mest i mit, og bare var pisse lykkelig! Bedste. fornemmelse. ever! Så taknemlig at ord ikke rækker.

Efter vores kaffe, inviterede jeg også min mor og søster med i dyrehaven. Og for at det ikke skal være løgn, så så vi dyr IGEN….

Sidst på eftermiddagen var jeg efterhånden så mærket af, at have haft en følelsesmæssig-rutschebane tur af en dag. Min dejlige kæreste, Jesper, satte et endegyldigt punktum for en fantastisk dag. <3

 

Lykken er at dele – alt og hudløst. For det kommer altid tilbage. Karma.

XOXO
Josephine