>> If the plan doesn’t work, change the plan but never the goal <<

 

Mit mål med Yoga To Go, har fra dag ét været, at give så mange som muligt, mulighed for at dyrke yoga. Lige meget hvor i landet de befinder sig.

Dét mål har ikke ændret sig – nærmere tværtimod. Men det har planen derimod…

Det er ikke en hemmelighed, at det faktum, at Yoga To Go er en betalingsside, og at videoerne kun har været for abonnenter, sætter en naturlig begrænsning for hvor mange der rent faktisk får glæde af videoerne. Og på den måde får mulighed for at dyrke yoga. Siden jeg i oktober 2013 (2 år siden!!) klikkede på ‘go live knappen’, har jeg også trykket på ‘record knappen’ ret mange gange, og Yoga To Go har efterhånden en bred palette af yoga videoer til mange forskellige niveauer. Videoer som aldrig nogensinde ville komme længere ud, end til abonnenterne på Yoga To Go.

Jeg har de sidste par måneder brudt min hjerne med hvad det helt præcist var som skulle til…Hvad ville der ske hvis jeg vendte hele bøtten på hovedet, og gjorde alle videoerne gratis? Mon ikke der vil ske det, at der ville være endnu flere som fik glæde af yoga, og lur mig om der ikke også ville ske det, at dem der er glade for videoerne ville dele dem med andre? Eneste forskel her, er blot at nu kan ALLE få glæde af dem <3 <3

Da jeg en smule angstprovokeret, for et par måneder siden, sparkede bolden op af min søster, blev den returneret med et kæmpe ‘selvfølgelig er det dét du skal gøre’! Og jo mere vi talte om det, jo mere klart stod det: Yoga To Go skal være for alle.

Så kære yogi, abonnent, bruger og læser; for eftertiden vil Yoga To Go være et ta’ selv bord af Yoga Videoer, for alle niveauer. ENJOY :-)

Yoga To Go, i sin helhed, og som website, portal og blog, vil fortsat eksistere. Så du stadigvæk kan bruge siden til at navigere mellem niveauer og stilarter. Det eneste som forsvinder er betalingsmodulet til videoer.

Du kommer nemt i gang HER og du finder videoerne HER – GRATIS online yoga undervisning :-)

 

Jeg vil gerne sende et specielt stort tak og kærlig hilsen, til den store gruppe af medlemmer, som har støttet mig fra dag ét. Jeg er SÅ taknemlig for jeres loyalitet og tid, og jeg håber, at i vil få lige så meget gavn af videoerne, nu hvor de ligger til fri afbenyttelse.

 

 

Kærlige Hilsner

Josephine

 

goal