Da Josephine Hagger i foråret 2013 etablerede Yoga To Go, var det med en vision om at dele yoga med alle. En vision om at gøre yoga tilgængeligt for så mange mennesker i Danmark som muligt.

Idéen til konceptet begyndte at spire da Josephine, efter 3 år i USA, var på vej hjem til Danmark. Yogaen havde gennem hele forløbet i USA være en fast bestanddel af hendes tilværelse, yogaen havde fungeret som et redskab til at navigere i livet. Men mest af alt havde det givet hende en kæmpe indsigt i dele af hendes liv, som hun aldrig var blevet konfronteret med. Og sidst men ikke mindst havde yogaen givet ro på en måde hun aldrig havde prøvet før. Netop dé gode oplevelser og egenskaber ville Josephine gerne dele med andre.

Der findes ikke én slags yoga der passer til alle. Vi er alle forskellige og har forskellige behov. Måske kan disse behove endda ændre sig individuelt, fra tid til anden. Det er derfor Yoga To Go’s mission at tilbyde så bred en vifte, af forskellige yoga stilartere, undervist af dygtige yogalærere fra hele landet.

Vi glæder os til at dele yoga med dig, og vi håber du vil få glæde af vores online platform, så du kan tage din yoga ‘to go’, og dermed dyrke yoga når det passer ind i din hverdag.
Kærlige Hilsner
Yoga To Go