lorna1

For et par måneder siden kontaktede jeg Carina fra Lorna Jane, da jeg syntes tankerne bag brandet -og produkterne var noget jeg personligt, men også Yoga To Go, kunne identificere sig med. Vi korresponderede lidt frem og tilbage. Vi blev enige om at  vi skulle indvie deres nye showroom med en yoga workshop. Datoen blev sat til  fredag d. 29. august, da der samtidigt afholdes Copenhagen Yoga Festival :-) (hvor jeg selvfølgelig også selv skal deltage)

Jeg glæder mig vildt meget til vores event! Hvis du er interesseret i at deltage kan du tilmelde dig her, men husk at forudbestille din billet da der kun er et begrænset antal pladser – køb din billet her. Du kan også prøve lykken og deltage i vores instagram konkurrence her.

instagram_yogatogo

 

LORNA JANE
Er et prisbelønnet Australsk sportstøjs brand til kvinder, og har været det i mere end to årtier efter de åbnede den første Lorna Jane butik.

Lorna Jane’s mål er at inspirere kvinder til at leve deres liv på den bedste måde igennem en aktiv livsstil. Mantraet er “Move Nourish Believe”. Et mantra, der sammen med tøjet, skal være medvirkende til at opmuntre og motivere kvinder globalt til at være den bedste version af sig selv.
Et aktivt brand fra hjertet.