Fokus på bagsiden af ryggen

I denne video sætter vi fokus på bagsiden af ryggen. Både den øvre del, men også lænden og hase musklerne. Et flow krydret med bagoverbøjninger og foroverbøjninger til at balancere det hele ud.

Forårs Flow

Kreativt og fysisk flow, udelukkende med henblik på at aktivere og styrke dine muskler. Udforsk din core styrke, og forvent dig et anderledes take på din regulære solhilsen. Udstyr: blok og bælte.

Lille, sød og hurtig…

Hvis tiden er knap, men ikke vil gå på kompromis med din yoga praksis, så er den her video lige noget for dig. En kort men intens video, hvor vi holder stillingerne længere, et godt mix mellem mellem muskelgrupper, så du er garanteret sved på panden.

Hjertepumpende Vinyasa

Aktiv, (med streg under aktiv) og hjertepumpende vinyasa video. En velafrundet 30 minutters praksis hvis du har brug for at få pulsen op og sved på panden.

Aktiv & Restorativ Twist

En blanding af et aktivt og restorativ flow, med fokus på twists. Perfekt som et supplement til julemåneden, til at rense ud og nulstille kroppen.

Positiv intention meditation

Sæt en positiv intention, og start din dag med denne korte meditation

Yoga til svage knæ

Et kort flow som er skånsomt mod knæene. Hvis du har svage knæ, eller skal beskytte dine knæ, er dette flow det perfekte alternativ. Du kan evt. bruge en stol, i stedet for at sidde på gulvet med benene over kors på gulvet.

6 x 1 minuts lækkerhed

I denne video arbejder vi stødt frem til, at gennemføre en sekvens, som kan sidestilles med ‘1 minut af himlen’! Vi holder 6 stående stillinger i hver 1 minut. Et intenst flow, men som er med til at opbygge stabilitet, balance og et stærkt fundament. Udstyr: en blok.

Mermaid Pose Flow (Eka Pada Rajakapotasana)

Dybe hofteåbnere og lette bagoverbøjninger, vil være hovedingredienserne i dette flow. Vi arbejder nemlig stødt og roligt frem mod peak-poset, som er Mermaid Pose/Eka Pada Rajakapotasana. Udstyr: evt. en blok/tæppe

FÅ GOD KARMA LEVERET DIREKTE TIL DIN INBOX - TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

  • Nyheder
  • Specielle events og tilbud
  • Og meget mere...