Niveau 3

6 x 1 minuts lækkerhed

I denne video arbejder vi stødt frem til, at gennemføre en sekvens, som kan sidestilles med ‘1 minut af himlen’! Vi holder 6 stående stillinger i hver 1 minut. Et intenst flow, men som er med til at opbygge stabilitet, balance og et stærkt fundament. Udstyr: en blok.

Mermaid Pose Flow (Eka Pada Rajakapotasana)

Dybe hofteåbnere og lette bagoverbøjninger, vil være hovedingredienserne i dette flow. Vi arbejder nemlig stødt og roligt frem mod peak-poset, som er Mermaid Pose/Eka Pada Rajakapotasana. Udstyr: evt. en blok/tæppe

Core på hovedet

Vi vender din core træning på hovedet! I denne video vil vi gennemgå nogle forskellige core øvelser med udgangspunkt i tripod hovedstand. Udstyr: en yoga blok/klods.

Et kvarters core

Et ultra kort quick fix til dit core. Brug videoen som et supplement til din yoga praksis, eller på de dage hvor tiden er knap, men hvor du har behov for at styrke dit core.

Meditation: tiltrækningens kraft

Denne meditation sætter fokus på mantraet ‘jeg kan, jeg vil, jeg er nok og jeg tror på processen’, og tiltrækningens kraft: nemlig at det man visualiser og drømmer om, kommer til at ske. Og at det gode man giver ud i livet også kommer tilbage. En halv times meditation som du hele tiden kan vende […]

Side-Crow/bakasana Flow

Et flow med fokus på core, skuldre og twist som leder hen til denne videos peak pose: Side Crow. Det er essentielt at have et stærkt core i alle arme-balancer, få varmet skuldrene godt op og gøre rygsøjlen smidig via twists, når vi skal prøve kræfter med Side Crow.

Dybe foroverbøjninger & inversions

Med fokus på at vende blikket indad og give plads til at stilne tankerne og sindet, ville denne video guide dig gennem et flow af forskellige foroverbøjninger – både stående og siddende, og ikke mindst mixet med inversions. Denne video er god hvis du trænger til at finde ro efter en lang dag, eller lige […]

Funky Flow

Drop forventninger til hvordan stillingerne eller din regulære yoga praksis er, og reset i stedet for dit mindset. Anderledes variationer af kendte stillinger, og afslutningsvis prep-work til Hanumanasana (split). Det vil være en god idé at have en blok, tæppe el.l.

Morgen Kick-Starter

En 30 minutters video til at kick-starte din dag på den gode måde. Kort opvarmning på 5 minutter til at vække musklerne så du er klar til det intensive all-round flow.

FÅ GOD KARMA LEVERET DIREKTE TIL DIN INBOX - TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

  • Nyheder
  • Specielle events og tilbud
  • Og meget mere...