Meditation

Positiv intention meditation

Sæt en positiv intention, og start din dag med denne korte meditation

Fyraftens Meditation

Et kvarters meditation, som du kan bruge når du kommer hjem efter en lang dag, og trænger til at stilne tanke. God meditation til de dage hvor du har ekstra meget om ørene.

Meditation: tiltrækningens kraft

Denne meditation sætter fokus på mantraet ‘jeg kan, jeg vil, jeg er nok og jeg tror på processen’, og tiltrækningens kraft: nemlig at det man visualiser og drømmer om, kommer til at ske. Og at det gode man giver ud i livet også kommer tilbage. En halv times meditation som du hele tiden kan vende […]

Ta’ Plads

Find et behageligt sæde i livets op og nedture, og giv dig selv plads til at være og giv samtidigt plads til at konfrontere dig selv med hvad der foregår i dit liv lige nu. Er der noget der skal have ekstra opmærksomhed? Udstyr: et tæppe og en blok.

Hjerte Meditation

En række undersøgelser viser, at meditation kan reducere din puls, berolige din vejrtrækning, sænke dit blodtryk og mindske antallet af stresshormoner i omløb i blodbanerne. Denne meditationsvideo sætter fokus på hjerterum: både med plads til dig og dem du holder af.

Morgen Meditation

Start dagen med en god intention! Denne guided meditation hjælper dig med at starte dagen med et positivt tanke mønster og giver dig redskaberne til hvordan du skaber den bedste dag for dig selv.

FÅ GOD KARMA LEVERET DIREKTE TIL DIN INBOX - TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

  • Nyheder
  • Specielle events og tilbud
  • Og meget mere...