15 min

Fyraftens Meditation

Et kvarters meditation, som du kan bruge når du kommer hjem efter en lang dag, og trænger til at stilne tanke. God meditation til de dage hvor du har ekstra meget om ørene.

Side Stræk

Kort sekvens med fokus på at strække siden af kroppen ud, både overkroppen og benene. De stabiliserende muskler i underbenet, talje, siden af hoften og iliotibial båndet (IT)- som dog er et ledbånd, men bliver belastet i rigtig mange slags sport; f.eks. løb, spinning og cykling. Så denne video er rigtig god hvis du er […]

Et kvarters core

Et ultra kort quick fix til dit core. Brug videoen som et supplement til din yoga praksis, eller på de dage hvor tiden er knap, men hvor du har behov for at styrke dit core.

Guide: baby grasshopper ll

En sjov arm-balance stilling, der kan virke som en døråbner til de mere advancerede arm-balancer, da den kan virke mere tilgængelige da man har mere balance og kontakt til jorden. Kort opvarmning og så lidt teknik til hvordan du kommer ind i stillingen.

Hjerte Meditation

En række undersøgelser viser, at meditation kan reducere din puls, berolige din vejrtrækning, sænke dit blodtryk og mindske antallet af stresshormoner i omløb i blodbanerne. Denne meditationsvideo sætter fokus på hjerterum: både med plads til dig og dem du holder af.

Morgen Meditation

Start dagen med en god intention! Denne guided meditation hjælper dig med at starte dagen med et positivt tanke mønster og giver dig redskaberne til hvordan du skaber den bedste dag for dig selv.

FÅ GOD KARMA LEVERET DIREKTE TIL DIN INBOX - TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

  • Nyheder
  • Specielle events og tilbud
  • Og meget mere...