30 min

Fokus på bagsiden af ryggen

I denne video sætter vi fokus på bagsiden af ryggen. Både den øvre del, men også lænden og hase musklerne. Et flow krydret med bagoverbøjninger og foroverbøjninger til at balancere det hele ud.

Lille, sød og hurtig…

Hvis tiden er knap, men ikke vil gå på kompromis med din yoga praksis, så er den her video lige noget for dig. En kort men intens video, hvor vi holder stillingerne længere, et godt mix mellem mellem muskelgrupper, så du er garanteret sved på panden.

Hjertepumpende Vinyasa

Aktiv, (med streg under aktiv) og hjertepumpende vinyasa video. En velafrundet 30 minutters praksis hvis du har brug for at få pulsen op og sved på panden.

Aktiv & Restorativ Twist

En blanding af et aktivt og restorativ flow, med fokus på twists. Perfekt som et supplement til julemåneden, til at rense ud og nulstille kroppen.

Yoga til svage knæ

Et kort flow som er skånsomt mod knæene. Hvis du har svage knæ, eller skal beskytte dine knæ, er dette flow det perfekte alternativ. Du kan evt. bruge en stol, i stedet for at sidde på gulvet med benene over kors på gulvet.

Siddende/liggende hofteåbnere

Siddende og liggende hofteåbnere, der med sikkerhed vil få fat i de dybere lag af musklerne og måske få dig til at vende blikket indad og reflektere. Hofteåbnere er for mange forbundet med en masse følelser, og kan være et intenst område at åbne op.

Meditation: tiltrækningens kraft

Denne meditation sætter fokus på mantraet ‘jeg kan, jeg vil, jeg er nok og jeg tror på processen’, og tiltrækningens kraft: nemlig at det man visualiser og drømmer om, kommer til at ske. Og at det gode man giver ud i livet også kommer tilbage. En halv times meditation som du hele tiden kan vende […]

Stående Flow

Kort flow bestående af forskellige stående stillinger for at skabe et solidt fundament for dig selv og din yoga praksis.

Del 2: Vinyasa intro

Del 2 ud af 2 videoer der introducerer dig til hvad Vinyasa Flow yoga er, og tager dig skridtet videre fra video 1. Vi gennemgår et kort lille flow, så du får fornemmelsen af hvad en vel afrundet yoga time består af. Du bliver i videoen opfordret til også tage guiden til en chaturanga, og […]

FÅ GOD KARMA LEVERET DIREKTE TIL DIN INBOX - TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

  • Nyheder
  • Specielle events og tilbud
  • Og meget mere...