45 min

Forårs Flow

Kreativt og fysisk flow, udelukkende med henblik på at aktivere og styrke dine muskler. Udforsk din core styrke, og forvent dig et anderledes take på din regulære solhilsen. Udstyr: blok og bælte.

6 x 1 minuts lækkerhed

I denne video arbejder vi stødt frem til, at gennemføre en sekvens, som kan sidestilles med ‘1 minut af himlen’! Vi holder 6 stående stillinger i hver 1 minut. Et intenst flow, men som er med til at opbygge stabilitet, balance og et stærkt fundament. Udstyr: en blok.

Mermaid Pose Flow (Eka Pada Rajakapotasana)

Dybe hofteåbnere og lette bagoverbøjninger, vil være hovedingredienserne i dette flow. Vi arbejder nemlig stødt og roligt frem mod peak-poset, som er Mermaid Pose/Eka Pada Rajakapotasana. Udstyr: evt. en blok/tæppe

Smerte lindring til den tid på måneden

Rigtig mange kvinder døjer med smerter i forbindelse med menstruation. Denne video er lavet specielt til den tid på måneden. Blide øvelser der skal hjælpe med at lindre smerterne i underlivet. Du kan justere øvelserne så de passer til dig; det vigtigste er at det er behageligt for dig, og at du ikke føler ubehag. […]

Side-Crow/bakasana Flow

Et flow med fokus på core, skuldre og twist som leder hen til denne videos peak pose: Side Crow. Det er essentielt at have et stærkt core i alle arme-balancer, få varmet skuldrene godt op og gøre rygsøjlen smidig via twists, når vi skal prøve kræfter med Side Crow.

Dybe foroverbøjninger & inversions

Med fokus på at vende blikket indad og give plads til at stilne tankerne og sindet, ville denne video guide dig gennem et flow af forskellige foroverbøjninger – både stående og siddende, og ikke mindst mixet med inversions. Denne video er god hvis du trænger til at finde ro efter en lang dag, eller lige […]

Funky Flow

Drop forventninger til hvordan stillingerne eller din regulære yoga praksis er, og reset i stedet for dit mindset. Anderledes variationer af kendte stillinger, og afslutningsvis prep-work til Hanumanasana (split). Det vil være en god idé at have en blok, tæppe el.l.

Ta’ Plads

Find et behageligt sæde i livets op og nedture, og giv dig selv plads til at være og giv samtidigt plads til at konfrontere dig selv med hvad der foregår i dit liv lige nu. Er der noget der skal have ekstra opmærksomhed? Udstyr: et tæppe og en blok.

Find potentiale i det uudforskede

Giv slip på egoet, dine forventninger til dig selv og lad i stedet for din krop bære dig igennem denne praksis. Stående stillinger, core, twist, skuldre, hofter og bagoverbøjninger = en overhaling til både krop og sind – din krop vil takke dig :-)

FÅ GOD KARMA LEVERET DIREKTE TIL DIN INBOX - TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

  • Nyheder
  • Specielle events og tilbud
  • Og meget mere...