60 min

Find balance

Find balance i din yoga praksis, og i dit liv når du ikke befinder dig på yogamåtten. Dette flow en blanding af sekvenser af høj intensitet og yin stillinger som bliver holdt op mod 5 minutter. Du vil opleve hvordan roen og stilheden får lov til at sænke sig over din krop, efter at have […]

Ud af hovedet og ind i kroppen

1 times all-round flow. Vi starter blidt, og får langsomt varmet allle muskelgrupper igennem, inden der bliver skruet op for intensiteten, for til sidst at runde af med dybe bagoverbøjninger. Udstyr: en blok.

Hjerteåbner

Fysiske udstræk af musklerne i brystet, skuldrene og maven kan skabe en dyb følelsesmæssig frigivelse i hele kroppen. Hjerterummet er et sted vi har tendens til at beskytte ved at lade skuldrene krybe frem og have en foroverbøjet holdning, men ved at åbne dette rum kan det give plads til ny energi og måske et […]

Stærkt, flydende og sjovt flow

Sæt dig selv op til at blive endnu stærkere, og til at bevæge dig med intention ind i denne blanding af stående stillinger der med sikkerhed giver dig varmen i kroppen.

Konstant bevægelse

En lille times tid i konstant bevægelse. Et stærkt flow med en masse styrke, der med til at opbygge et godt fundament for din yoga praksis. Vi udforsker et mix af forskellige stillinger, flettet sammen på flydende vis.

Yoga til løbere

En restituerende video til løbere og atleter, med fokus på at få strukket iliotibial båndet, hase musklerne og hoftebøjerne. Krydret med styrkende øvelser som balancerer fleksibilitet, mobilitet og styrke. Lavt tempo, og længere stræk.

FÅ GOD KARMA LEVERET DIREKTE TIL DIN INBOX - TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

  • Nyheder
  • Specielle events og tilbud
  • Og meget mere...